Os Hageservice AS | Vi hjelper med alt innen hage i Os, Bergen, Fusa og Tysnes

Gjerder

Ønsker du et nytt gjerde eller levegg? Vi har lang erfaring fra bransjen med montering og reparasjon på gjerder. Vi kan montere flettverksgjerde med og uten tverliggende rør, treport, kjøreport, rekkverk, Norgesgjerde i plast, viltgjerde og sauegjerde. Er du i tvil om hvilket gjerde som passer for deg? Vi kan komme på en befaring og gi både råd og tips til hvilket gjerde som passer til deres behov og ønsker.

Oppgradering av hage/uteområde vil som oftest gi en verdiøkning for din eiendom, langt høyere enn hva det koster. Mange vil naturligvis finansiere en slik investering med litt assistanse fra banken.

Står du helt fast i hvordan finne gode løsninger i hagen din? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med gode idèer på hvordan din nye hage kan bli. Vi kommer og tar en runde i hagen sammen med deg og kommer med gode råd og praktiske løsninger. Dette er en idèmylding som varer i 1-2 timer. Vi noterer eller tegner ikke, men du som kunde kan med fordel gjøre deg enkle notater mens vi prater.

3D-visualisering er et enkelt verktøy som raskt og greit gir deg svaret på hvordan det du har tenkt på, faktisk vil se ut i virkeligheten.

Hvordan utformer du en trapp i ulendt terreng?

Er det plass til et drivhus der du helst vil ha det?

Hvor høy må akkurat den muren være for å få en plen foran huset?

Vi plasserer disse og andre elementer inn i en 3D-modell av tomten, slik at du får en langt bedre forståelse av hvordan resultatet vil bli.

Vi foretar en befaring der vi diskuterer hva du må ha, hva du vil ha, og hva som er mulig. Deretter setter vi opp et forslag der vi kombinerer dine ønsker og vår erfaring, for å skape en plan for et uteområde som er både estetisk og funksjonelt.

Erfaringsmessig ser vi at det er en del ting du er nødt til å tenke på før vi starter denne prosessen:

Den ferdige planen presenteres som en 3D-modell, ofte plassert inn i en droneprodusert modell av tomten, for å gi best mulig inntrykk av hvordan den ferdige hagen faktisk vil se ut.