Os Hageservice AS | Vi hjelper med alt innen hage i Os, Bergen, Fusa og Tysnes

Trefelling

Har du et tre, eller kanskje flere trær på tomten din som stenger for utsikten, tar opp plass eller som står farlig nærme bebyggelse? Vi kan hjelpe til med trefelling!

Os Hageservice AS utfører alle typer oppdrag innen trefelling for kunder i Os, Fusa, Tysnes og Bergen.
Trefelling kan være en risikofylt geskjeft og bør utføres av kvalifiserte fagfolk. Os Hageservice AS har lang erfaring med trefelling – også hvor det er vanskelig å komme til. Vi feller og beskjærer trær nær ledningsnett, hus og bebyggelse og lignende med fullt ansvar for det arbeidet vi utfører.

Vi er ekstremt fokusert på både kvalitet og sikkerhet i prosjektene vi utfører. Under trefelling finner vi ofte råte og andre elementer som kompliserer arbeidet. Vi ønsker ikke belaste deg som kunde for ekstraordinære situasjoner som oppstår. Vi skaper en trygghet for deg som kunde, ved at vi gir fastpris på prosjektene vi utfører. I de fleste tilfelle blir det gjort en befaring før trefelling, der vi diskuterer forskjellige løsninger. Pris på trefelling er vanskelig å gi – før vi kommer på befaring. Pris på felling av trær varierer etter treets størrelse, plassering, kompleksitet, tilgang og adkomst, osv.

Vi tilbyr gratis befaring på trefelling for kunder i Bergen, Os, Tysnes og Fusa

Beskjæring av trær og busker er et eget fag innen trepleie. Våre trefellere har god kompetanse inne faget og kan gi være ,ed å gi gode råd. Vi har god kjennskap til treets anatomi, samt fysiologi, og kan gi råd på bakgrunn av dette.

Etter en skikkelig opprydding i hagen, for eksempel med beskjæring av busker, trær og hekk, eller luking og annet vedlikehold, hoper det seg fort opp mye hageavfall som kan være vanskelig å bli kvitt om man ikke har nødvendig bil, henger eller lignende.
Os Hageservice AS kjører bort alt av trær, busker og annet hageavfall.

FOTOGALLERI

Hvorfor velge Os Hageservice AS?​

Har du et prosjekt og bor i Bergen, Os eller i Fusa, Ta kontakt med oss. Vi er en trygg leverandør på trefelling.

Os Hageservice AS tilbyr alt fra trefelling og flishugging til beskjæring og planting av trær. Din totale løsning for trepleie i Bergens-området.
Les mer

 • Erfaring
 • Miljø
 • Gode priser

l trefelling innebærer risiko for personskade. Man skal derfor alltid utvise forsiktighet og omtanke for seg selv og eventuelt andre personer som er til stede.

 • Vi rydder alltid plass rundt treet som skal felles
 • Vi ser til at det er en fri vei bort fra treet i tilfelle det faller ukontrollert i en annen retning enn det skulle
 • Vi stiller alltid med godt redskap
 • Vi har alt verneutstyr er i orden. Også personlig verneutstyr
 • Personlig verneutstyr ved bruk av kjedesag/motorsag skal være:
  • Bukser med fiberinnlegg som stopper kjedet på saga
  • Støvler med vernetå og fiberinnlegg fra vrist og opp