Os Hageservice AS | Vi hjelper med alt innen hage i Os, Bergen, Fusa og Tysnes

Kantstein

Kantstein kan brukes for å gi en perfekt avslutning på heller, belegningsstein, grus, plen og asfalt. Kantstein i betong eller granitt anvendes som regel for å ramme inn eller avgrense områder med belegning eller blomsterbed fra øvrige arealer.
Kantstein er et holdbart og tidløst produkt, godt egnet for nordisk klima.

Herregård kantstein

For helhet og harmoni! Herregård kantstein er en del av Herregårdserien og er med på å gi uteområdet helhet. Den har et rustikt uttrykk. Formatet gjør den lett å bruke – og svært fleksibel. Herregård kantstein har mange bruksområder, man kan for eksempel bygge portstolper, utegrill, benker – for å nevne noe.

Relieff kantstein gjør Relieff-serien komplett!

Relieff kantstein er en del av Relieffserien og er utformet slik at den danner en perfekt avslutning på et dekke av Relieff belegningsstein – uansett hvilke av formatene du velger. Relieff kantstein har strukturoverflate på den ene siden og en glatt overflate på den andre siden. I tillegg har den en bruddflate som du kan velge å la bli toppen på kanten eller – ved å sette den ned – få en slett topp på kanten.

Grå kantstein

Enkel og tidløs kantstein. Grå kantstein leveres i flere forskjellige typer. Innvendige og utvendige hjørner og buer gjør det enkelt å tilpasse steinene til nettopp din gårdsplass!

Granittkantstein

Det eksklusive alternativet i granitt som passer alle våre belegningssteiner og brosteiner. Kantstein i granitt kan kombineres både med heller og belegningsstein. Velegnet for hage og gårdsplass.

Gatekantstein

En kraftig vegkantstein som settes i bakstøp. Benyttes på veg og kantsikring for heller, belegningsstein, asfalt og plasstøpte dekker.Den egner seg spesielt godt hvor man har store horisontale krefter i sving. Gatekantsteinen er også ypperlig til sikring av plasser, industridekker og kaianlegg.

Os Hageservice leverer det meste av kantstein og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen, Os og i Fusa. Har du et prosjekt, ta kontakt med oss. Vi er behjelpelig med råd og veiledning og hvilken kantstein som passer til ditt prosjekt.