Os Hageservice AS | Vi hjelper med alt innen hage i Os, Bergen, Fusa og Tysnes

Mur i granitt og naturstein

Os Hageservice AS setter opp alle typer murer for kunder i Os, Fusa, Tysnes og Bergen. Stein er et vakkert og varig materiale der hvert prosjekt får sitt unike preg. Mur gir bedre utnyttelse av utearealet og er både dekorativ og praktisk for en avslutning av tomten eller av ulike platåer i hagen. Den kan også sikre nivåforskjeller i skrånende terreng. Bak støttemuren kan du plante vekster som ytterligere vil fremheve steinmuren og gi uteområdet et flott utseende. Også rundt bed kan en liten mur skape trivsel og stemning. Det finnes mange muligheter for å løse nettopp ditt prosjekt.

En mur i granitt har høy kvalitet med levetid for flere generasjoner. Granittmur egner seg fint som innramming av tomt, forblending av eksisterende mur / vegg, eller som enkel støttemur, trappetrinn, kantstein, kun fantasien bestemmer. Granittmurer kommer i flere farger deriblant sort, gul og rød, men den mest brukte fargen er lys grå. Granitt gir et eksklusivt uttrykk til uterommet og passer godt inn i den norske naturen. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Fusa og i Os på våre granittmurer.

Skifer kan benyttes til små og store murer og i mange ulike sammenhenger både inne og ute. En skifermur kan være alt fra en vakker ramme rundt et blomsterbed til en staselig hotellfasade. I tillegg til estetikk kan en skifermur ha svært praktisk nytte, eksempelvis som på steder med bratt terreng for å utligne høydeforskjeller. Vi har spesialisert oss på muring med naturstein og vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen, Os, Tysnes og Fusa. En natursteinsmur setter et fantastisk vakkert preg på hagen, samtidig som det er svært solid, holdbar og helt vedlikeholdsfri. Vi har lang erfaring med natursteinsmuring, og vi er stolte av de murene vi setter opp. Natursteinsmurer er en del dyrere å sette opp enn vanlige stablemurer, men de er også meget dekorative.

Tradisjonelt mures skifermurstein med mørtel og fuger. Håndstein og maskinstein stablet opp ofte som en tørrmur, hvor det på baksiden fylles opp med betong eller drenerende masse. Alternativt kan det mures med fuger – noe som gir et annet uttrykk. Tynn skifermurstein med rå kant kan gjerne kombineres og benyttes til høydejusteringer

Os Hageservice AS har murer med god erfaring i faget. Vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder i Bergen og omegn på vårt arbeid. For å få et godt resultat på muring kreves gode produkter og gode håndverkere. Dette kan vi! Alle våre fagfolk ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyde med den totale kvaliteten du får hos oss.
For mer informasjon, ta kontakt med oss. Vi er behjelpelig med gode råd og konkurransedyktige priser.

FOTOGALLERI