Os Hageservice AS | Vi hjelper med alt innen hage i Os, Bergen, Fusa og Tysnes

Trapper i mur og stein

Har du planer om anlegge utetrapp i år? Da har du kommet til riktig leverandør. Os Hageservice AS har lang erfaring med å mure/lage natursteinstrapper, trapper i betongstein, granittrapp og fliselegging av trapper. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen, Fusa, Tysnes og i Os.

Skifer er et klassisk material for utvendige trapper, og norsk skifer er tidløs i form og farge. Skifer finnes i forskjellige størrelse og fargenyanser og egner seg godt i ulike kombinasjoner. Steinen har sin naturlige anvendelse utendørs, og stadig flere oppdager skiferens god egenskaper.

Vi har utført en rekke forskjellige trappeløsninger for våre kunder gjennom årene. Valgmuligheter av produkter er mange. Ønsker du en trapp som skiller seg ut og blir et blikkfang eller ønsker du en trapp som går inn i omgivelsene? Ønsker du et tradisjonelt eller eksklusivt uttrykk? Vi hjelper deg å finne løsningen du blir fornøyd med.

Et annet klassisk material er granitt, som også utvinnes en rekke steder i Norge. Vi har levert mange prosjekter på granittrapp. Granitt gir et eksklusivt uttrykk til uterommet og passer godt inn i den norske naturen.
Dersom du har et prosjekt og lurer på hvilken løsning du skal velge på trapp, ta kontakt med oss.
Vi har lang erfaring og vi vet hvilken løsninger man finner på trapper i mur og stein. Vi er også behjelpelige med råd og veiledning om hva som kan være den riktige løsningen for deg.

Kontakt oss for mer informasjon.
Vi er tilgjengelig for kunder i Os, Fusa og i Bergen.
Og husk… 

En god og riktig trapp gjør hagen din mer tilgjengelig!

FOTOGALLERI